Gratis weggever - kleuters - Spelen met gedrag
E-book bewegingsonderwijs met kleuters een vak apart

Bewegingsonderwijs met kleuters, een vak apart

Negen criteria voor een goede les bewegingsonderwijs

Wat je vandaag met hulp doet, doe je morgen alleen!

Tal van vragen uit de praktijk hebben geleid tot het schrijven van dit E-boek. Waarvan ‘Hoe kan ik meer structuur brengen in mijn bewegingslessen met kleuters?’ en ‘Op onze school willen we graag goede bewegingslessen met kleuters geven; is daarvoor een kijkwijzer?, de meest gestelde zijn. 

We hebben dit E-boek geschreven om naast antwoorden op deze vragen ook praktische handvatten te bieden. De kijkwijzer wordt vaak gebruikt om samen met een collega naar bewegingslessen te kijken en een gezamenlijk beeld te vormen wat de criteria zijn voor een goede les bewegingsonderwijs met kleuters. 

De kijkwijzer wordt ook gebruikt om terug te kijken naar zelf gegeven lessen en om lessen voor te bereiden aan de hand van de ‘negen criteria voor een goede les.’

Dit E-boek geeft concrete handvatten en Tips & Tricks om betere bewegingslessen met kleuters te geven. 

Het E-boek is een concrete uitwerking van de bestseller Beter Spelen en Bewegen met Kleuters. Het handboek voor het bewegingsonderwijs met kleuters geschreven door opleidingsdocenten van verschillende hogescholen en gebaseerd op de landelijke kennisbasis bewegingsonderwijs.

0 jaar
ervaring
0 +
Downloads
0
boeken geschreven
Wat een prachtig smakelijk uitnodigend en interessant boek.
Wat een geweldig boek
is het geworden!
Spelend leren; gericht op de brede ontwikkeling van jonge kinderen!
Het boek leest prettig en kent een heldere opbouw geïllustreerd met sprekende en relevante praktijkvoorbeelden. In het boek zijn prachtige illustraties opgenomen waardoor de bedoeling van de schrijvers naast woorden ook in beelden duidelijk wordt. 
Het meest complete boek over kleuters in beweging dat ik de laatste jaren hebt gezien. Een musthave voor elke school. Wat een geweldig boek! Het geeft het bewegingsonderwijs met kleuters die het verdient. Drempelverlagend en vanwege zijn robuustheid gemaakt om te gebruiken.
Zaterdag het boek ‘Beter spelen en bewegen met kleuters’ in ontvangst mogen nemen. Wat een geweldig boek. Veel herkenning uit de lessen van Theo de Groot. 
Een aanrader voor iedereen die met kinderen in beweging en het onderwijs werkt.
Een super interessant boek, waarin theorie en praktijk samensmelten. Het boek staat vol tips en theoretische kennis. Kleuteronderwijs is de basis van het onderwijs, dit boek de basis van bewegingsonderwijs voor kleuters.

Bewegingsonderwijs met kleuters, een vak apart

 Na inschrijving ontvang je het E-boek direct in je inbox.