EFFECTIEVER COACHEN
in de sport

"EEN MUST VOOR IEDERE COACH"

Berend Poots, MSc Leren & Innoveren, hoofdocent
Sport en Bewegen en floorbal-specialist

Deze cursus is een must voor iedere sportcoach. Niet alleen omvat deze cursus de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, tevens wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. 

Dit gebeurt door het bieden van praktische handvaten om jouw doelen succesvol te behalen. Pak dus nu je kans en gebruik ‘Effectiever coachen in de sport’ om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn!

Ben je door de veelheid aan adviezen en theorieën over trainen en coachen het overzicht kwijt?

Overzie jij door alle informatie over hoe je moet trainen, coachen of motiveren niet meer wat je in de praktijk moet doen?

Dit is precies waarin we jou willen ondersteunen.

Door de theorie praktisch te maken, met herkenbare voorbeelden en opties voor iedere mogelijke situatie. Duik nu in de wereld van effectief sporten en vind een optimale oplossing voor jouw coach- of trainingsuitdaging!

Een Quick Reminder wat je allemaal krijgt

Effectiever coachen

Je ontvangt het boek 'Effectiever coachen'. Uiteraard krijg je dit gratis thuisgestuurd.

Antwoord op al jouw coachingsvragen

Je vragen worden twee keer per week beantwoord door de coaches Roos Hanemaaijer en Theo de Groot

Onbeperkt toegang

Je krijgt onbeperkt toegang voor een jaar. Waarin je geniet van alle voordelen en bonussen.

“Het combipakket boek + online cursus effectiever coachen, is voor trainers van ieder niveau en iedere sport een must. Leer hoe je nieuwe (en oude) inzichten op een duidelijke, maar zonder extra inspanning, toe kan passen. Complete basis met duidelijke ondersteunende filmpjes!"

Effectiever coachen in de sport

Het handzame basisboek voor coaches

Niet alleen omvat Effectiever coachen in de sport de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, tevens wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. Dit gebeurt vooral doordat er handvaten worden gegeven om jouw doelen succesvol te behalen. Til jezelf en jouw sporter met de kennis en praktische informatie in dit boek naar een hoger niveau.

Word de coach die je altijd al wilde zijn

De hoofdstukken zijn coachend geschreven, waarbij de theorie gelijk in de praktijk wordt toegepast. Jij als coach kiest al lezende jouw eigen leerweg, waarbij je wordt ondersteund door kennis, video’s, ontwikkelvragen, oefenopdrachten en praktijkvoorbeelden. Pak je kans en gebruik Effectiever coachen in de sport om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn.

Ben je klaar om de coach te worden
die je altijd al wilde zijn?

ONLINE CURSUS + BOEK

Overzicht training

Na inschrijving wordt de cursus geactiveerd, is nu nog leeg.

Met ieder kwartaal een webinar gegeven door de schrijvers van het boek.

“Dit boek is anders dan andere boeken. Het reikt de ideale handvaten aan op een wijze die jij nodig hebt.”

Dit boek is een must-have voor iedere sportcoach. Niet alleen omvat Effectiever coachen in de sport de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, tevens wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. Dit gebeurt vooral doordat er handvaten worden gegeven om jouw doelen succesvol te behalen. Til jezelf en jouw sporter met de kennis en praktische informatie in dit boek naar een hoger niveau.

De hoofdstukken zijn coachend geschreven, waarbij de theorie gelijk in de praktijk wordt toegepast. Jij als coach kiest al lezende jouw eigen leerweg, waarbij je wordt ondersteund door kennis, video’s, ontwikkelvragen, oefenopdrachten en praktijkvoorbeelden. Pak je kans en gebruik Effectiever coachen in de sport om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn.

“Always pushing harder, because she believed in me.”

Met kortingscode betaal je nu geen 97 maar slechts 67 euro!

Meer reacties en ervaringen

Met kortingscode betaal je tijdelijk geen 97 maar slechts 67 euro!

Veelgestelde vragen

Ja, zeker weten. Op bepaalde momenten in de week kun je feed back verwachten van de trainers en cursusbegeleiders; Roos Hanemaaijer en Theo de Groot

Ja, sinds vorig jaar hebben we ook een cursus sportpsychologie in ons programma opgenomen. Je kunt hier de demo bekijken. 

Ja, dat is mogelijk. Stuur ons dan even een bericht. De cursus wordt meestal incompany aangeboden. Om een groep(je) van belangstellenden uit een bepaalde regio bij elkaar te krijgen, is soms ingewikkeld.

Nee, je betaalt geen verzendkosten. Het boek wordt gratis verzonden. De kosten voor verzending betalen wij.

Dit komt door onze samenwerking met Arko Sports Media. Dit maakt het lage tarief mogelijk. Of dit zo blijft, daarover kunnen we helaas geen uitsluitsel geven. 

Ja, deze cursus wordt ook fysiek aan geboden. We gaan dan met elkaar de zaal in. De online omgeving gebruiken we dan als voorbereiding en ondersteuning.

Op dit moment niet. We bieden op bepaalde momenten de cursus live aan op basis van een open inschrijving. Houd de trainings- en cursusdata in de gaten. Ook worden de data bekend gemaakt via de sociale media en onze andere communicatiekanalen.

De online cursus wordt meestal dezelfde dag nog geactiveerd. Arko Sports Media zorgt voor verzending van het boek. Dit neemt veelal een paar in beslag.